SafeWeber.ru
Субота, 04.05.2024, 04:00

Ліцей №18



Офіційний сайт ліцею №18


Меню сайту
Категорії розділу
Новини [149]
Оголошення [64]
Дистанційне навчання [59]
Наше опитування
Ваше улюблене заняття:
Всього відповідей: 374
Статистика
Форма входу
Головна » Статті » Новини

«DO like OLYMPIANS» в Чернівецькому ліцеї №18

18 листопада на базі Чернівецького ліцею №18 в рамках Всеукраїнського проекту «DO like OLYMPIANS» відбувся захід для учнів 4-х класів.

Під час церемонії відкриття заходу урочисто прозвучали Державний Гімн України та гімн Національного олімпійського комітету України. З вітальним словом до учасників виступив кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, керівник наукової теми Міністерства освіти і науки України «Інноваційна модель реалізації та формування патріотизму дітей засобами олімпійської освіти» Галан Ярослав, який розповів про мету заходу, важливість рухової активності та здорового способу життя і ознайомив учнів з олімпійськими принципами та цінностями.

На заході були присутні директор ліцею №18 Краміна Людмила, заступники директора Парпауц Олена і Боднарюк Олена та вчителі фізичної культури, а також стипендіат відділення НОК України в Чернівецькій області Костинюк Анна-Марія.

Майстер спорту України з художньої гімнастики Мислива Валентина провела олімпійську руханку, до якої долучилися усі присутні.

Майстер-клас з мистецтва волейболу репрезентувала майстер спорту України з волейболу Григоришина Тетяна, яка ознайомила учнів з історією і правилами олімпійського волейболу. Практична складова майстер-класу полягала у виконанні школярами базових елементів цієї спортивної гри, а саме «Жонглювання соло» – передачі м’яча обома руками зверху та знизу. Родзинкою майстер-класу були естафети з елементами волейболу, до яких активно були залучені три команди учнів 4-х класів ліцею №18 із символічними назвами «Citius», «Altius», «Fortius».

Учні 4-х класів ліцею №18 були нагороджені призами та подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернівецькій області.

Категорія: Новини | Додав: vtkr (18.11.2021)
Переглядів: 154 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пишіть нам


cv_school6@ukr.net
Пошук


Погода в Чернівцях
Погода у Чернівцях на тиждень

Наша кнопка

Код кнопки

Друзі сайту
GlavBoard.ru
Баннера на заказ.




 

Copyright MyCorp © 2024

Створити безкоштовний сайт на uCoz