SafeWeber.ru
Середа, 15.05.2024, 21:56

Ліцей №18



Офіційний сайт ліцею №18


Меню сайту
Категорії розділу
Новини [149]
Оголошення [64]
Дистанційне навчання [59]
Наше опитування
Шановний користувачу, Ви:
Всього відповідей: 648
Статистика
Форма входу
Головна » Статті » Новини

Тиждень початкової школи

В період з 21 по 25 жовтня на базі нашої школи проходив тиждень початкової школи. Щоденно був певний дресс-код: спортивний, джинсовий, народний, діловий стилі та день бантика. Це допомогло дітям проявити свою фантазію та креативність і створити позитивний емоційний стан на увесь день. Окрім цього, кожен день був приурочений певному предмету, з яких і проводилися заходи та відкритті уроки.

                Перший день був присвячений предмету «Основи здоров’я». Впродовж всього дня учні ходили у спортивній формі, в них були веселі перерви на свіжому повітрі, вчителі початкових класів проводили цікаві руханки під час уроків. Учні 3-А класу провели чудовий та інформативний виховний захід «Вітаміни у нашому житті». Діти проявили свою творчість у конкурсі малюнків на тему: «У здоровому тілі – здоровий дух».

                Вівторок замайорів яскравими різнокольоровими бантиками. Веселі учні глибше занурилися у вивчення природознавства. Цьому сприяло спільне створення лепбуків,  читання творів про природу на уроках літературного читання. З дітками 1-го класу провели еко-екскурсію, а під час групи подовженого дня учні позмагалися за звання розумників і розумниць.

                Наступного дня наші юні дослідники проводили цікаві експерименти: виготовляли улюблені «Слайми», малювали на піску та проводили дослід «Веселка».

                У четвер маленькі українці й україночки продемонстрували витонченість вишиванок, пограли в цікаві дидактичні ігри на уроках навчання грамоти, взяли участь у змаганні знавців української мови. Учні 3-В класу провели відкритий виховний захід на тему: «Свято Осені».

                В останній робочий день учні початкових класів взяли участь у конкурсі знавців математики, проявили вміння розгадувати математичні ребуси, не забували виконувати «Щоденні 3». Учні 2-Г класу продемонстрували свої знання з математики на відкритому уроці.

                Діти отримали велику кількість позитивних вражень та емоцій, дізналися багато цікавої та корисної інформації, не соромилися проявляти свою креативність та зміцнили жагу до знань!

Категорія: Новини | Додав: sidmash98 (05.12.2019)
Переглядів: 359 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пишіть нам


cv_school6@ukr.net
Пошук


Погода в Чернівцях
Погода у Чернівцях на тиждень

Наша кнопка

Код кнопки

Друзі сайту
GlavBoard.ru
Баннера на заказ.




 

Copyright MyCorp © 2024

Створити безкоштовний сайт на uCoz